Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Proč si vyrobit tinkturu z pampeliškového kořene
Oblíbili jsme si pampeliškový med. Má příjemně nahořklou chuť.
kořen jsem se pokoušela několikrát sušit a ani jednou to nedopadlo. Pravda je, že nemá troubu a ani sušičku. Ale přeci to musí jít, jakpak by to asi dělali naši předkové ? Mám koupený, ale těžko se shání, v lékárnách ho nemívají.
Naši předkové to sušili na kachlových kamnech a v troubě. Dnes to jde dobře sušit na sítech nad ústředním topením, v sušičce, nebo v elektrické troubě. Žádný problém !
Čaj z kořene mi chutná a je výborný na ledviny a játru.
Vařím si denně čaj s květů pampelišky
čaje nepiju
Zatím jsem takový čaj nepila.:-O
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama