Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Věci ve vaší kuchyni, které si již nezaslouží skladovat
Každý týden
Třetí den je jídlo jedovaté? Asi v Americe neznají svíčkovou či jinou smetanovou omáčku nebo guláš. Právě třetí den je to nejlepší. Hezký den
Vyperu v gelu na nádobí a občas strčím na chvíli do mikrovlnky. Četla jsem že to zničí bakterie . Ale měním po 10 dnech. Někdy i dříve
Vyperu každý večer v mýdle jelen,po týdnu měním
Uklízím vše průběžně, nesnáším nějaké "generální".
Důkladně po cca 3 dnech properu a dávám na 1 min do mikrovlky
Po spaření ji přeperu v jaru
ca.každý třetí den ji dám do myčky spolu s nádobím na nejvyšší teplotu
Je to zbytečné, já ji občas spaříme.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama