Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Co špatného se říká o instantní kávě a je to vůbec pravda?
Nějaké divné, v jednom odstavci je škodlivé látky (akrylamidu) zanedbatelné*5* množství, a ve druhém varování že je dvojnásobné*19*. Tak se asi jedná o další blábol!
Nepiju instantní, dokonce nepoužívám ani namletou. Jen zrna co se bezprostředně namelou a spaří v automatickém kávovaru, kde si mohu nastavit množství a teplotu vody, sílu kávy a provedení - od ristretta po americký kafe. Ïnstantní pokud se ke mně dostane dávám dál
Turka už nepiji od doby,co je na trhu instantní.V turku mě vadí ta sedlina.Pokaždé jsem ji usrknul.
Proto si raději každá den dopřávám zrnkovou kávu :-) ta je přeci jen nejlepší <3
Instantní káva je zřejmě něco divného, protože mi v kredenci zplesnivěla. Od té doby takovou kávu nepožiji.
Pro mne je také podezřelá, ve špajzu ztvrdla jako beton, nedala se vydloubnout. Zrnková mletá v zahradním altánu se dala pít i po roce (zkusila jsem, když jsem nepřinesla čerstvou). *5*
nikdy mi nezplesnivěla, pořádně utáhnu víčko a nabírám suchou lžičkou
Už je to tady ! Jen jsem čekala na tuto recenzi !. Sice si také myslím, že to není nic zdravého, ale.... Možná zítra některý odborník napíše, jak je pozitivní pro naše zdraví. Jako nakonec vše o čem se v článcích tohoto typu píše. Jeden píše nejlepší pro naše zdraví, o dva články níže jedovatý, škodí zdraví. Jen mě udivuje kolik lidí se tím přiživuje.
Pisete to presne na100%
nevím kdo z vás má rád druháka, ten se dělal v minulých časech.Káva byl totiž nejvýnosnější kšeft v každé hospodě. Proto pinklové často slívali soc aby ho dali usušit a hele, je tu nová káva. Někdy pouze zalili ten co zůstal v šálku nebo sklenici. Pár koumáku již v minulosti přišlo na to, jak udělat z lidí blbce. Rozpustná káva se dělá dvěma způsoby. Spaří se několik kilo kávy a výluh se pod vysokým tlakem rozprašuje do komory s teplotou minus 50 stupňů. Rozprášený roztok je mrazem vysušen a na dno dopadne granulát. Druhý způsob je podobný,ale místo do mrazící komory je roztok stříkán do komory o vysoké teplotě a opět je výsledkem granulát. Je to jeden z nejvýnosnějších kšeftů s kávou. Tu břečku co někdo považuje za kávu bych v životě nevzal do huby. To nemá ani chuť kávy, prostě patok.
Instantní nikdy, ani na návštěvě, radši si řeknu o čaj, tohle jsem nevěděla, ale je blééé. Dám si ráno turka a je mi dobře, moc let. Hani*5*I
Odjakživa je zrnková káva nejlepší. Rozpustná je vlastně ,,dvoják".
Prostě turek je turek a jedině to považuji za pořádné kafe. Samozřejmě logr do sebe nesoukám. Navíc nechápu, proč se mluví o třom, že instantní káva je připravena mnohem dřív než umletá káva. Já ji mám připravenou za dvě minuty.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama