Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Potraviny, které je lepší jíst v syrovém stavu
U rajčat se vaření zvyšuje obsah lykopenu, to samé u mrkve a červené papriky. ten je pro nás také důležitý. Proto rajčata i mrkev jím syrové i tepelně upravené.
Další bláboly, cuketa obsahuje stejnou látku Solanin, jako zelené brambory sice v menší míře, ale je nutné cuketu oloupat a nechat přejít varem.
Jist syrovou brokolici a kvetak - doporucuji takove lidi obchazet na daleko, cpave latky techto zelenin vyprchaji varenim, ale u techto lidi se budou sirit do okoli jinym zpusobem.
Jíst syrový lilek bude hodně zdravé. Ještě to dávejte dětem.:-/
"závěry několika nezávislých studií" je blábol na úrovní "jedna paní povídala". u všech seriozních je označen vedoucí výzkumného týmu a universita či pracoviště, kde prováděl a konkrétní ověřitelné výsledky. a žádný serioźní novinář nepoužije bulvární slovo prý.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama