Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Potravinové zdroje bílkovin
Bílkoviny.. ..když už maso..tak libové..nejlépe z divočiny..stačí 1xtýdně.. ..ryba(rovněž nejlépe z divočiny)..s rýží..alespoň"natural"..a alespoň občas s neloupanou černou..a se zeleninou a bylinkami:-).. ..mléčné výrobky kysané..méně tuku=lépe..a když už sýr..tak sirečky(prakticky bez tuku=bez cholesterolu..)..tvrdé sýry občas v malém množství..pro chuť..třeba na zeleninové rizoto:-).. .. vejce.."klidně i želví"..nejlépe z venkovního chovu.. .. luštěniny..nejlépe až rozvařené..=stravitelnější.. ..ořechy a semínka.. obzvláště některé.. ..houby..="lesní maso"..všech 20AK.. ..aj. ..nějaký proteiny jsou v kdečem..
Musím se na to více zaměřit
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama