Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Pádné důvody pro častější konzumaci zelí
Mám moc rád zelí, zvlášť kysané, bohužel najít kysané zelí ve vlastní šťávě není tak jednoduché. Většinou se jedná o kysané zelí v nálevu.
Mám ráda zelí - čerstvé, jako salát i tepelně zpracované.
Zelí můžu jíst ve velkém
Zelí v jakém koliv provedení mám moc ráda.
Zelí každý den ,ale domácí je OK
Zelí každý děd, ale domácí
Přijde mi zvláštní vyjadřovat se ke všem (zbytečným) zprávám a postřehům, ale budiž, zelí je super, šťáva z kyselého zelí srovná trávení a osvěží.
zelí je super jím ho pořád
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama