Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Křupavá kuřecí kůže je vynikající zdravou pochoutkou
Kůži jen pečenou
Ale kde toho Míru vždycky najít? - - - - - - - - - - - - - - - Když koupím kuřecí skelet na polévku, je u něj vždy kůže z celého kuřete. Někdy do kůže zabalím nádivku podobnou té do španěláků a upeču. Ale častěji z kůže odstraním tuk (ten vyškvařím - dostanu sádlo i vynikající škvarečky) a kůži na pánvi vypražím do křupava a nakonec ji trochu osolím. Není nad tuto pochoutku.
Clovek by z clanku cekal postup jak na krupavou kurcicku, ale precte si pouze Vase kravoviny...
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama