Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Mocný všelék zvaný kysané zelí
Zásadní *CHYBY* v článku: droždí, žampiony, ovesné vločky a tofu neobsahují vůbec žádný vitamín D3 !!! Z autorem uvedených zdrojů D3 jsou správně jen: tučné ryby, vejce (pouze od slepic venku), játra, plnotučné mléčné výrobky. Tzn. polovina je špatně!!! Pozn.: droždí (=nižší houby) a žampiony (=vyšší houby) neobsahují žádný cholesterol, ze kterého by se mohl na světle tvořit D3. Místo toho mají ergosterol, ze kterého by se teoreticky a pouze na silném světle mohl tvořit pseudovitamín D2 (Dé dva). Ale žampiony se pěstují ve tmě. A D2 by stejně napáchal více škody než užitku. Uvést oves jako *"nejštědřejší"* zdroj vitamínu D3 je už skutečně výsměch čtenářům!!!
Nejlepší zelí je z Bystročic -vyzkoušeno mnohokrát
Souhlasím. Taktéž mnohokrát vyzkoušeno.
Super potravina!!!
Kyselé bile
Zelí doma děláme každoročně cca 40 kg....a jen nějaký neznalý buran z města tam dá kuličky pepře...to je hovadina prvního KALIBRU..ten co spal článek je tuttan co nezná.mapu...do zelí patří jen sůl, cibule,kopr a kmín...to je vše a po měsíci kvašení v ideální teplotě je to pochoutka.... pepř dej do tlačenky JÁTROVKO!!!
Vařené brambory rozšťouchané s kyselým zelím, toť velká pochoutka !!!
Kysané sýrové je lepší bílé, ke kachýnce zase červené a vepřo-knedlo-zelo, může být jak bílé, tak červené
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama