Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Proč byste měli mít ve svém jídelníčku i kedlubnu
Musím si jí kupovat častěji, mám ráda kedlubnové zelí.*1*
Proč takovou dobrotu kazit nějakou tepelnou úpravou. Nejlepší je syrová maličko posolená jako chuťovka k televizi.*1*
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama