Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Správné používání různých druhů olejů v kuchyni
na vaření ( tj. dušení, pečení, smažení) řepkový, do kynutého těsta a moučníků slunečnicový
Já používám v kuchyni slunečnicový, olivový, kokosový a dýňový olej. Každý používám na něco jiného. Oleje si objednávám z https://www.fabioshop.cz/oleje , protože jsou za studena lisované, takže zdravější. Teď mám ještě zálusk na oleje ve spreji. Nikdy jsem je nezkoušela, ale chtěla bych je zkusit na vymazávání forem na pečení.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama