Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Správné používání různých druhů olejů v kuchyni
Já používám v kuchyni slunečnicový, olivový, kokosový a dýňový olej. Každý používám na něco jiného. Oleje si objednávám z https://www.fabioshop.cz/oleje , protože jsou za studena lisované, takže zdravější. Teď mám ještě zálusk na oleje ve spreji. Nikdy jsem je nezkoušela, ale chtěla bych je zkusit na vymazávání forem na pečení.
na vaření ( tj. dušení, pečení, smažení) řepkový, do kynutého těsta a moučníků slunečnicový
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama