Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Vše, co potřebujete vědět o uzené makrele
Pomazánka s uvařenými vejcem,cibulkou,tvarohem,pažitkou,osolit,opepřit a vykostena makrela lžíci hořčice a chuťovka je vyborna
Pod pojmem paštika si představuji něco docela jiného. Toto se v Česku obvykle nazývá POMAZÁNKA. Všemožné pomazánky u nás děláme docela často; takže občas přijde na řadu i ta z uzené makrely.
Já ryby miluji v každé podobě mořské i sladkovodní. Dělané na kyselo, uzené, smažené pečené a všelijak na další způsoby a jak píše pan Jirka na dřevěném uhlí dobře ochucená. Ne už ne mám v lednici zavináče a už to vypadá že je sežeru
Za mladších let jsem jezdil na motoburzu do Bratčic u Čáslavi a tam je dělali na dřevěném uhlí. Ještě teď při vzpomínce mi kape od pusy. Dámy a pánové - děkuji.
Mám dobrý recept z údenej makrely. Rozbalím obal a začnem vykosťovať,po vykostení zostanú len kosti a môj blažený pocit z dobre vykonanej práce .😋😂👍
Máte moje sympatie, i já ji mám takhle nejraději. Prostě bez dalších příchutí, je to mňamka.
Jako malej kluk si ji pamatuju za 1,80,- Kčs.
A kolik se vydělávalo?? 😁
Všeobecně je dost známo,že uzeniny jsou KARCIOGENÍ.
Není to tak hrozný. Jsou horší věci pokud někdo neudí na pneumatikách.
Krájím tam okurky a vařená vejce na kostičky a hořčici.
To se vám povedlo, cenově dostupná u nás stojí sto devatenáct korun. To bych musel být poslanec.
Ty jsi ale máslo...... 1kg za 119kč.... to nemáš 30-40kč na jednu makrelu??
To jste na tom ještě dobře,já jsem viděl uzenou makrelu 1kg/139,-Kč.
Chlape, celá makrela stojí v průměru 50 kč
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama