Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Vše, co potřebujete vědět o uzené makrele
To se vám povedlo, cenově dostupná u nás stojí sto devatenáct korun. To bych musel být poslanec.
Ty jsi ale máslo...... 1kg za 119kč.... to nemáš 30-40kč na jednu makrelu??
To jste na tom ještě dobře,já jsem viděl uzenou makrelu 1kg/139,-Kč.
Chlape, celá makrela stojí v průměru 50 kč
Krájím tam okurky a vařená vejce na kostičky a hořčici.
Všeobecně je dost známo,že uzeniny jsou KARCIOGENÍ.
Není to tak hrozný. Jsou horší věci pokud někdo neudí na pneumatikách.
Jako malej kluk si ji pamatuju za 1,80,- Kčs.
A kolik se vydělávalo?? 😁
Mám dobrý recept z údenej makrely. Rozbalím obal a začnem vykosťovať,po vykostení zostanú len kosti a môj blažený pocit z dobre vykonanej práce .😋😂👍
Máte moje sympatie, i já ji mám takhle nejraději. Prostě bez dalších příchutí, je to mňamka.
Za mladších let jsem jezdil na motoburzu do Bratčic u Čáslavi a tam je dělali na dřevěném uhlí. Ještě teď při vzpomínce mi kape od pusy. Dámy a pánové - děkuji.
Já ryby miluji v každé podobě mořské i sladkovodní. Dělané na kyselo, uzené, smažené pečené a všelijak na další způsoby a jak píše pan Jirka na dřevěném uhlí dobře ochucená. Ne už ne mám v lednici zavináče a už to vypadá že je sežeru
Pod pojmem paštika si představuji něco docela jiného. Toto se v Česku obvykle nazývá POMAZÁNKA. Všemožné pomazánky u nás děláme docela často; takže občas přijde na řadu i ta z uzené makrely.
Pomazánka s uvařenými vejcem,cibulkou,tvarohem,pažitkou,osolit,opepřit a vykostena makrela lžíci hořčice a chuťovka je vyborna
Zdarec… bože můj to jsou občas odpovědi ….. to ke takoví problém si ji koupit 3x do měsíce na cigára a chlast se vždy peníze najdou v jaké kolik situaci i v bídě lidi chlastali a kouřili ale aby jsi dali občas něco cgutneho na to se zapomíná a co se tyče těch karcinogenu najednou to každému vadí aja jaj taková to klobaska a jiné pochutuny OK jak je to chutné někteří lidé jsou tou dnestni dobou úplně poťapaní nebude to dlouho trvat a zachvili budeme jist podle EU už k tomu moc neschqti tak aspoň než to někoho napadne tak si barvu pupek ať potom za par let mužů vyprávět omladune či jsem kdy ochutnat. S pozdravem 🍽🍴🥘🌮🥙🥗🥪🍝🍗🥩🥞🍳 dobrému jídlu
Orfee, zpátky do školy, a hned. Strašné a ještě horší.
makrelu i lososa jim 2krát týdně
Každý snad ví jak si ji má udělat ..
cibule,česnek chili hotovo
Makrela bývala celistvá lehce se rozpadající na kousky, dnes je v kůži nevábná masová pasta. Alespoń v Bille.
Mám možnost kupovat uzenou makrelu která nemá při uzení žábry .Je to něco jiného ale je dražší než v lidlu , jinak chuťově je to špice.
V Polsku skvělé makrely, poloviční cena jak u nás.
Makrela je cenově dostupná pro každého? Při dnešní ceně 150 Kč/kg? Za toho špatného režimu stála 4 Kč/kg a dával jsem jí psům.
A co něco ze své hl\vy?
To na fotce v článku není vakuovaná makrela. Když vidím ten hnus našedlý, plovoucí ve slizu a zbytcích emulgátoru nepochopím, jak toto může někdo koupit. Asi jen autor článku, na přípravu té vynikající pomazánky.
Tak papej Vokurky
velke mnozstvi makrely by nemeli jist ti, kteri maji problem s dnou. Kvuli vyssimu obsahu purinu.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama