Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Šťavnatý koláč z řeckého jogurtu bez mouky a másla
hned bych si dala
Tak nevím, jestli není škrob z pudingu horší, než proklínaná mouka, která by se dala nahradit třeba moukou mandlovou, nebo kokosovou a koláč by potom nechutnal, jako umělá hmota :-D
Nedrželo by to pohromadě a sypalo by se to
Přijde Vám, Vendo, že třeba skořápky makronek, které se dělají z billků a mandlové mouky, nedrží pohromadě a sypou se??
Použiji normální cukr, tím nic nezkazím.
Podle mě náhražka cukrů je hůř než než cukr
Spíš cokoli je lepší, než cukr...
Dejte náhražku cukru, a pak posypte moučkovým cukrem 🤣
:o)))
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama