Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Zelí kimčchi z domácí produkce
Recept který pisatelka uvádí je VEGANSKÝ proto ta sójová omáčka, ale i tak proč kazí něco tak dobrého a tradičního náhražkami.
Před 40 roky jsem nakládal kimči i s využitím okurek a mrkve. Ono se to dá udělat skoro z každé zeleniny. Tento recept má ale výrazné mouchy, jak píší ostatní komentáře. Patrně to autor/ka vůbec nezná, jak je tu ostatně zvykem...
kimčchi mam rad
Kimchi si dělám již několik let a nedám na něho dopustit
rada mam zeli na vsechny zpusoby i cinske,kimcchi rada take ochutnam
Kimchi jsem dělala jednou
nejlepší je kysané zelí
Každý rok nakládáme zelí. Jíme ho jen tak.
kimchi dělám je to super, uvedený recept je divný, ... chybí rybí omáčka která je základ, sojová tam nepatří a v postupu je pár chyb
Děláme domácí kysané zelí , k tomu bůček knedlík . Super !!!
domácí kysané zelí
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama