Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Připravte si křehký, šťavnatý a silný guláš
...přepuštěné máslo, červené víno a oregano do guláše joooo ?! Kde jste tu blbost vyčetla ? Guláš jedině na sádle a s majoránkou a pokud jde o to víno, někde jste zahlédla něco o burgundském hovězím že.....Achjooooo, proč se nemůžou dnešní autoři receptů držet klasiky a musí do všeho zbytečně cpát vlastní invenci ?
V troubě jsem ho zatím nezkoušela. Já bez oregana a vína, na sádle.
Akorát já ne na másle, a ani víno a oregáno. Na sádle a v závěru majoránka. Hovězí někdy nahradím vepřovou plecí, stojí třetinu...
Souhlasím, tohle není gulas.Mimochodem ani majoránka do něj nepatří. Maximalne do zabijackovyho. Cibuli zadělat na sadle,nechat zatáhnout maso, zaprasit sladkou paprikou, zalít vyvarem, dusit do zmeknuti.trochu pálivé a rajskyho protlaku. Zahusti se cibuli.
Musím vyzkoušet
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama