Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Šťouchané brambory jsou historickým staříkem
Mám je ráda na všechny způsoby
Brambory nic nezkazíš.
Já se radši šťouchám v hospodě.
My děláme šťouchačky s usmaženou cibulkou, potom přidáme trochu másla a lžičku hořčice (plnotučné, ale medová je lepší) a potom mícháme a to "přichycené" je na tom nejlepší, s mrkví taky ne.
Já, jako milovník brambor na sto způsobů ukuchtěných, mám jedinou vyjímku a to brambory šťouchané. Ještě se zavřenýma očima jsem je schopen pozřít s usmaženou cibulkou. Jinak těžký nezájem například s vařenou mrkví. Brrrrřrrrrrrrrrrrrr!!!
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama