Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Ingredience šéfkuchařů pro vylepšení vašeho kuřecího vývaru
Stačí přidat jedno rajče do vývaru a má po stejný efekt. Rajče samo o sobě obsahuje kyseliny a zároveň dá vývaru další chuť
pivo
Nakyslý kuřecí vývar je určitě lákavá polévka, ale spíše se mi zdá, že je to pěkná kravina :-D, škoda toho kuřete...
Taková HCl jistě rozloží ještě více chrupavek, o H2SO4 ani nemluvě. "Kyselino sírová, zdraví neškodná skoč do mne".
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama