Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Helena 24.10.2020

Hlavně to neuspěchat.....

Avatar
Marie 24.10.2020

nechat ještě kynout na pekáči buchty ,koláče atd,ano trpělivost

Avatar
Helena 25.10.2020

Doopravdy to chce trpělivost a nespěchat.

Avatar
Dana Helena 25.10.2020

Tak snad to někdy dám.

Avatar
Dana 25.10.2020

Já neumím a nikdy jsem neuměla s kynutým těstem pracovat.Kamarádka mi řekla,že se toho nesmím bát a můj táta,86 let,který vaří,peče,ač je vystudovaný zemědělec vyrůstající v Plzni říká, že jsem blb,když tohle neumím.Prostě neumím.Asi nemám tu trpělivost.

Avatar
Karin Friidrichovs 25.10.2020

Kynuté těsta dělám docela často ale dříve jsem používala také vejce studené z lednice a nebylo to dobře. Těsto špatně kynulo, přesně jak píšete. Teď zrovna zadelavam na buchticku s krémem.

Avatar
Viki Vikina 28.10.2020

Zrovna jsem objevila super těsto na chleba. Občas dělám rohlíky, všechno spíš do slana, manžel kynuté těsto moc neumí. Ale moje teta je přebornice na kynuté těsto, její makové rohlíčky jsou pověstné a vždycky se na ně těšíme.

Avatar
Jaroslava Topinková 24.11.2020

Kynuté moučníky dělám často......

Avatar
Siraellen 27.03.2021

Zatím jsem z něj nic nedělala

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba