Prostreno.cz

Malinový ocet

Malinový ocet využijete do salátových zálivek i sněhových pusinek.

29.08.2016 lentilka
4h a 0min

4h a 0min příprava

166 kJ / 39 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. 12 malin dejte stranou, zbývající maliny rozdrťte.
  2. Maliny dejte do vhodné láhve, přelijte octem, přikryjte a nechte při pokojové teplotě 24 hodin.
  3. Pak ocet přeceďte přes plátýnko do vhodné, uzavíratelné láhve, přidejte celé maliny, láhev zavíčkujte a nechte 2 - 3 dny v chladu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,65 g
  • Sacharidy:

    132,75 g
    • Cukry:

      40,00 g
  • Tuky:

    2,55 g
  • Vláknina:

    60,00 g

Aktivita pro spálení:

656 kcal
82

minut jízdy na kole

62

minut běhu

195

minut uklízení





Podobné recepty

Pikantní grilovací olej

(16 hlasů)
15min
1961 kJ

Koprový dresink

(15 hlasů)
15min
752 kJ

Bylinkový dresink

(14 hlasů)
15min
609 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g

maliny

52 kcal / 100g
B1 g
S11 g
T0,19 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Malinový ocet

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba