Prostreno.cz

Polévka z růžičkové kapusty

Krémová zeleninová polévka.

16.01.2017 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

230 kJ / 54 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte růžičkovou kapustu, nakrájené brambory, zalijte vývarem a vařte 15 minut, nebo až je zelenina měkká.
  3. Z polévky vyndejte několik kapustiček a polévku rozmixujte, ne zcela do hladka.
  4. Do polévky vložte zpět kapustičky a polévku dochuťte muškátovým oříškem.

TIP:

Polévku můžete zjemnit smetanou.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    70,84 g
  • Sacharidy:

    233,30 g
    • Cukry:

      49,91 g
  • Tuky:

    38,78 g
  • Vláknina:

    70,90 g

Aktivita pro spálení:

236 kcal
29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

70

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí vývar s parmazánem

(10 hlasů)
30min
307 kJ

Pórkovo - bramborová polévka

(12 hlasů)
45min
234 kJ

Krémová dýňová polévka

(7 hlasů)
45min
415 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

muškátový oříšek

525 kcal / 100g
B5 g
S28 g
T36 g

růžičkový kapusta

43 kcal / 100g
B3 g
S8 g
T0,6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z růžičkové kapusty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba