Prostreno.cz

Fazolové lusky dušené se žampiony

Zelené fazolky s houbami , anglickou slaninou a šalotkami.

23.05.2018 sun
50min

20min příprava

30min vaření

640 kJ / 152 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Fazolky blanšírujte 4 minuty v osolené vodě,pak fazolky sceďte a nasypte je do ledové vody,nechte je půl minuty ve vodě a pak je sceďte.
  2. Ve velké pánvi zahřejte olivový olej , přidejte žampiony nakrájené na plátky a duste,až se odpaží voda z hub.
  3. V jiné pánvi zvolna orestujte anglickou slaninu nakrájenou na kostičky spolu s oloupanou,nakrájenou šalotkou.
  4. Přidejte tymián ,houby a fazolky .
  5. Podle chuti osolte,opepřete a dochuťte citronovou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    128,05 g
  • Sacharidy:

    176,21 g
    • Cukry:

      8,76 g
  • Tuky:

    88,43 g
  • Vláknina:

    56,40 g

Aktivita pro spálení:

474 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

141

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Fazolové lusky dušené se žampiony

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba