Prostreno.cz

Polévka s kedlubnou a mrkví

Zeleninová polévka s libečkem.

22.10.2018 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

163 kJ / 38 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory důkladně omyjte a nakrájejte je.
  2. Očištěnou mrkev a oloupanou kedlubnu nakrájejte na kostky.
  3. Celer nakrájejte na větší kousky.
  4. Z másla a hladké mouky připravte světlou jíšku. Jíšku zalijte vývarem.
  5. Přidejte zeleninu, libeček, nové koření a vařte, až je zelenina měkká.
  6. Vyndejte libeček a polévku podle potřeby dochuťte solí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,79 g
  • Sacharidy:

    277,05 g
    • Cukry:

      17,09 g
  • Tuky:

    57,23 g
  • Vláknina:

    24,44 g

Aktivita pro spálení:

185 kcal
23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení





Podobné recepty

Smoothie z mrkve a banánu

(4 hlasů)
20min
251 kJ

Medová čokoláda

(4 hlasů)
25min
1385 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s kedlubnou a mrkví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba