Prostreno.cz

Rybí polévka s čerstvým fenyklem

Polévka z rybího filé s krevetami a fenyklem.

07.11.2018 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

252 kJ / 60 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji s máslem nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte očištěnou, na kostičky nakrájenou mrkev, nakrájený fenykl, zalijte vývarem a vařte 10 minut.
  3. Přidejte na malé kousky nakrájené rybí filé, víno, smetanu, jíšku a vařte 10-15 minut.
  4. Polévku dochuťte solí a pepřem, přidejte krevety a nechte jen projít varem.
  5. Polévku podávejte hustě posypanou nakrájenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    140,13 g
  • Sacharidy:

    178,31 g
    • Cukry:

      23,49 g
  • Tuky:

    97,70 g
  • Vláknina:

    9,30 g

Aktivita pro spálení:

295 kcal
36

minut jízdy na kole

28

minut běhu

88

minut uklízení





Podobné recepty

Zeleninová polévka s fazolemi

(3 hlasů)
55min
206 kJ

Portugalská rybí polévka

(4 hlasů)
50min
299 kJ

Thajská kari polévka

(4 hlasů)
55min
760 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí polévka s čerstvým fenyklem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba