Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Avatar
Avatar
Katka 13.12.2022

My tuhle omeletu prostě milujeme. Máme rádi snídani s vajíčkami, ale už nás obyčejné recepty omrzeli. Proto hledáme nějaké nové. Tenhle recept je prostě topka. Díky parmazánu je omeleta taková lehčí, a díky specifické chuti stačí omeleta ochutit jen ním. Dáváme si omeletu na čerstvý chléb z https://www.vasepekarna.cz . A to je mňamka. Recept doporučuji.

Avatar
Anonym 15.09.2020

Parmezán je sýr původem z Itálie. Má žlutou barvu, zrnitou strukturu a hladkou kůrku. Pravý italský parmezán se nazývá Parmigiano-Reggiano a v EU je od 12. června 1996 chráněnou značkou původu. Název parmezán se používá pro sýry ho napodobující. Vyrábí se z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Wikipedie

Avatar
Anonym 23.05.2019

V titulku "parmEzán" svědčí o úrovni

Avatar
Anonym Anonym 15.09.2020

Parmezán je sýr původem z Itálie. Má žlutou barvu, zrnitou strukturu a hladkou kůrku. Pravý italský parmezán se nazývá Parmigiano-Reggiano a v EU je od 12. června 1996 chráněnou značkou původu. Název parmezán se používá pro sýry ho napodobující. Vyrábí se z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Wikipedie

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba