Prostreno.cz

Bábovka s kandovaným ovocem

Bábovka se směsí kandovaného ovoce je vláčná,skvělá ke svačině ,nebo k snídani.

05.06.2019 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

1716 kJ / 410 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Formu na bábovku vymažte tukem a vysypte moukou.
  3. Kandované ovoce a rozinky nasypte do mísy ,přidejte 3 polévkové lžíce mouky a promíchejte.
  4. Změklé máslo nakrájejte na malé kostky a vyšlehejte s moučkovým cukrem a vanilkou.
  5. Pak přidejte po jednom vejce a postupně přidávejte prosetou mouku s kypřícím práškem do pečiva a sodou .
  6. Nakonec vmíchejte připravené kandované ovoce s rozinkami.
  7. Těsto nalijte do připravené formy. Pečte v předehřáté troubě 45-50 minut .

TIP:

Vanilkovou pastu můžete nahradit vanilkovou esencí.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,91 g
  • Sacharidy:

    526,80 g
    • Cukry:

      273,50 g
  • Tuky:

    234,85 g
  • Vláknina:

    11,40 g

Aktivita pro spálení:

408 kcal
51

minut jízdy na kole

38

minut běhu

121

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

mouka

364 kcal / 100g
B9 g
S76 g
T1 g

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

tuk

900 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bábovka s kandovaným ovocem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba