Prostreno.cz

Rýže s květákem a karotkou

Rýži využijete nejen jako přílohu, ale také jako samostatný chod .Připravte si rýži se zeleninou.

06.06.2019 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

252 kJ / 60 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na 2 lžících oleje nechte zesklovatět oloupanou,na tenké plátky nakrájenou cibuli ,přidejte karotku ,na malé růžičky rozdělený květák, zázvor a restujte 2 minuty.
  2. Přidejte koření a míchejte další minutu.
  3. Zeleninu zalijte vývarem a duste 10 – 15 minut ,zelenina nesmí být rozvařená.
  4. K zelenině přidejte vařenou rýži ,na kostičky nakrájený sýr , vše prohřejte a podle chuti osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    13,62 g
  • Sacharidy:

    82,18 g
    • Cukry:

      25,00 g
  • Tuky:

    34,94 g
  • Vláknina:

    14,32 g

Aktivita pro spálení:

148 kcal
18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Tofu

144 kcal / 100g
B15 g
S3 g
T4 g

rýže

356,19 kcal / 100g
B6,7 g
S80,4 g
T0,4 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rýže s květákem a karotkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba