Prostreno.cz

Vepřová játra se smaženou cibulí

Játra, hlavně hovězí a vepřová, jsou v naší kuchyni nejznámější v několika tradičních úpravách, zejména dušená, vyzkoušejte recept na játra restovaná s opečenou červenou cibulí.

24.06.2019 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

702 kJ / 167 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěná játra namočte na hodinu do mléka,(budou křehčí).
  2. Cibuli oloupejte,nakrájejte ji na tenké plátky a opečte ji na lžíci másla a 3 lžících oleje dozlatova.
  3. Játra osušte,obalte je v hladké mouce a orestujte je na zbývajícím oleji s 1 lžíci másla doměkka.Během restování posypte játra tymiánem .
  4. Játra osolte,opepřete a podávejte je s opečenou cibulí ,rukolou a natrhanými lístky salátu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    120,79 g
  • Sacharidy:

    277,56 g
    • Cukry:

      38,79 g
  • Tuky:

    149,09 g
  • Vláknina:

    17,20 g

Aktivita pro spálení:

755 kcal
94

minut jízdy na kole

71

minut běhu

225

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová játra se smaženou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba