Prostreno.cz

Likér z černého rybízu

Tenhle likér je opravdu delikátní, podávaný samostatně, nebo k přípravě různých koktejlů.

18.07.2019 Mikeš
45min

45min příprava

646 kJ / 154 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytý rybíz rozmačkejte a zalijte vínem. Nechte ho 48 hodin macerovat.
  2. Potom přeceďte a šťávu zvažte. Pokud nechcete mít likér příliš sladký, přidejte cukr podle chuti. Například na 1 kg šťávy 400-500 g cukru.
  3. Šťávu nalijte do hrnce, přidejte cukr a zahřejte, míchejte, až se cukr rozpustí, nevařte.
  4. Po vychladnutí vmíchejte vodku, rum a naplňte do lahví.
  5. Nechte minimálně 10 dní odpočívat na chladném a tmavém místě. Čím déle, tím lépe.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    11,40 g
  • Sacharidy:

    644,00 g
    • Cukry:

      570,00 g
  • Tuky:

    4,60 g
  • Vláknina:

    40,00 g

Aktivita pro spálení:

4013 kcal
501

minut jízdy na kole

382

minut běhu

1197

minut uklízení





Podobné recepty

Kořeněné mléko

(1 hlasů)
20min
625 kJ

Ovocné smoothie s listy salátu a avokádem

(1 hlasů)
15min
148 kJ

Šumivá melounová limonáda

(3 hlasů)
20min
98 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Likér z černého rybízu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba