Prostreno.cz

Pražma s houbami a červenou cibulí

Dobré ryby si žádají jednoduchou úpravu. Středomořská kuchyně je úžasná – geniální ve své jednoduchosti a použitých surovinách. Tentokrát je to italská inspirace s pražmou.

24.07.2019 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1797 kJ / 429 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte ji na plátky.
  2. Rybí filety osolte, opepřete a uložte je do menší zapékací misky.
  3. Na filety položte plátky másla a dejte je na 20 minut do trouby předehřáté na 170 °C.
  4. V rendlíku na lžíci másla a ořechovém oleji o orestujte cibuli a nasekané ořechy.
  5. Přidejte nakrájené houby a duste podle druhu hub 15-20 minut.
  6. Rybu podávejte s připravenými houbami.

TIP:

K přípravě receptu můžete použít i jiné ryby.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    393,00 g
  • Sacharidy:

    206,62 g
    • Cukry:

      46,70 g
  • Tuky:

    1221,59 g
  • Vláknina:

    86,15 g

Aktivita pro spálení:

3337 kcal
417

minut jízdy na kole

317

minut běhu

996

minut uklízení





Podobné recepty

Filé pstruha s brokolicí a rajčaty

(1 hlasů)
45min
649 kJ

Kapr s letní zeleninou

(1 hlasů)
60min
549 kJ

Ryba s kari pastou a kokosovým mlékem

(1 hlasů)
1h a 5min
485 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražma s houbami a červenou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba