Prostreno.cz

Sumec na špejli

Jste už přejedeni grilovaného kuřecího a vepřového masa, připravte si špíz z ryby.

11.05.2020 lanvin
45min

25min příprava

20min vaření

502 kJ / 119 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Bambusové špejle namočte do vody.
  2. Filetovanou rybu nakrájejte na proužky široké přibližně 4 cm, dlouhé 10-15 cm.
  3. Fenykl, pepř, drcená sezamová semínka, sůl a oleje promíchejte, do směsi vložte proužky ryby a nechte je 15 minut marinovat.
  4. Proužky ryby navlečte na bambusové špejle.
  5. Ryby grilujte na grilovací pánvi, nebo venkovním grilu.
  6. Grilujte podle velikosti kousků ryby 15-20 minut.
  7. Podávejte s oblíbeným zeleninovým salátem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    129,00 g
  • Sacharidy:

    7,06 g
    • Cukry:

      0,40 g
  • Tuky:

    130,28 g
  • Vláknina:

    2,80 g

Aktivita pro spálení:

433 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

129

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Omeleta s banánem

20min
(13 hlasů)

Velké jablkové palačinky

45min
(20 hlasů)

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Sumec na špejli

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba