Prostreno.cz

Brambory pečené v alobalu

Nové brambory s hráškem a kukuřicí pečené v alobalu. Můžete péct v troubě, nebo na grilu.

22.05.2020 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

846 kJ / 202 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Dejte na sebe vždy dva čtverce alobalu.
  2. Na alobal rozdělte nakrájenou slaninu, na silnější plátky nakrájenou kukuřici, hrášek a brambory.
  3. Vše osolte, opepřete a na každou porci položte plátek másla.
  4. Brambory se zeleninou zabalte, položte na plech a pečte 45-50 minut v troubě předehřáté na 190 °C.
  5. Takto připravené brambory můžete také grilovat na venkovním grilu.
  6. Před podáváním posypte nakrájenou cibulkou i s natí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    107,85 g
  • Sacharidy:

    288,39 g
    • Cukry:

      53,27 g
  • Tuky:

    386,41 g
  • Vláknina:

    40,45 g

Aktivita pro spálení:

1208 kcal
151

minut jízdy na kole

115

minut běhu

360

minut uklízení





Podobné recepty

Brambory v pečícím papíru

(5 hlasů)
1h a 20min
598 kJ

Vařené brambory s cibulovou omáčkou

(3 hlasů)
35min
328 kJ

Zapečené brambory s hráškem

(2 hlasů)
1h a 25min
637 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Brambory pečené v alobalu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba