Prostreno.cz

Polévka z jablek a červené řepy

Polévka je jednoduchá na přípravu, je chutná a zdravá.

21.07.2020 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

135 kJ / 32 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Řepu a jablka oloupejte a nakrájejte na kostky.
  2. Očištěnou petržel nastrouhejte.
  3. Oloupanou, nakrájenou cibuli nechte zesklovatět na oleji.
  4. Přidejte nakrájenou řepu, jablka a nastrouhanou petržel, vše zalijte vývarem a vařte 25-30 minut.
  5. Polévku dochuťte solí, vinným octem a cukrem.
  6. Polévku podávejte posypanou koprem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,05 g
  • Sacharidy:

    276,78 g
    • Cukry:

      77,00 g
  • Tuky:

    50,29 g
  • Vláknina:

    24,00 g

Aktivita pro spálení:

170 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

50

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 1 komentářů

Avatar
Avatar Radosta1@seznam.cz
03.10.2020

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z jablek a červené řepy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba