Prostreno.cz

Králík se žampióny a paprikou

Jemné a zdravé králičí maso je na pečení vynikající. Když přidáte zeleninu a houby, bude mít maso vynikající chuť.

28.07.2020 Mikeš
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

487 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Porce králíka uložte do pekáčku. Maso potřete hořčicí, osolte ho a opepřete.
  3. Přidejte tymián, rozmarýn, podlijte vývarem a přikryté duste v troubě přibližně 45 minut.
  4. K masu přidejte na větší kousky nakrájenou papriku, malé růžičky květáku, houby a duste v troubě, až je maso měkké. Podle potřeby podlijte vývarem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    480,35 g
  • Sacharidy:

    63,70 g
    • Cukry:

      12,16 g
  • Tuky:

    65,30 g
  • Vláknina:

    17,92 g

Aktivita pro spálení:

469 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

140

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Ovesná kaše přes noc

5min
(2 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík se žampióny a paprikou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba