Prostreno.cz

Bramborový salát s řapíkatým celerem

Varianta bramborového salátu s vejci a majonézou, kterému na svěžesti přidá řapíkatý celer a paprika.

28.08.2020 lentilka
45min

25min příprava

20min vaření

452 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Brambory ve slupce uvařte doměkka.
  2. Vychladlé brambory oloupejte, nakrájejte je na kostky a nasypte do misky.
  3. Suroviny na dresink důkladně promíchejte v misce.
  4. Uvařená, oloupaná vejce nakrájejte a přidejte je k bramborám.
  5. Oloupanou cibuli, očištěný řapíkatý celer a očištěnou papriku nakrájejte nadrobno a přidejte k bramborám a vejcím.
  6. Přidejte dresink a promíchejte.
  7. Před podáváním nechte salát alespoň půl hodiny uležet v chladničce.
  8. Salát můžete před podáváním posypat mletou paprikou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    125,55 g
  • Sacharidy:

    298,26 g
    • Cukry:

      30,10 g
  • Tuky:

    130,22 g
  • Vláknina:

    37,25 g

Aktivita pro spálení:

481 kcal
60

minut jízdy na kole

45

minut běhu

143

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

plnotučná hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g

paprika sladká mletá

282 kcal / 100g
B14 g
S54 g
T13 g

majonéza

680 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T75 g

řapíkatý celer

16 kcal / 100g
B1 g
S3 g
T0,2 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bramborový salát s řapíkatým celerem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba