Prostreno.cz

Mleté maso s pórkem

Úprava mletého masa je jednoduchá a hravě si s ní poradí i naprostý začátečník . Je základem nespočtu populárních pokrmů z celého světa.

04.01.2021 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

823 kJ / 196 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Slaninu nakrájejte na menší proužky a jemně ji orestujte ve větší pánvi na lžíci oleje .
  2. Přidejte mleté maso a míchejte,aby se maso neslepilo.
  3. Přisypte na tenké plátky nakrájený pórek a opékejte za stálého míchání 2-3 minuty.
  4. Maso zalijte vývarem a duste zvolna 30- 35 minut .
  5. Maso podle chuti osolte , opepřete a přidejte petrželku .
  6. K masu přidejte smetanu a duste ještě 5 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    228,65 g
  • Sacharidy:

    42,29 g
    • Cukry:

      14,65 g
  • Tuky:

    184,98 g
  • Vláknina:

    1,50 g

Aktivita pro spálení:

627 kcal
78

minut jízdy na kole

59

minut běhu

187

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

mleté maso

250 kcal / 100g
B18 g
S0 g
T20 g

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mleté maso s pórkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba