Prostreno.cz

Salát z jablek a zelí

Křupavý salát můžete podávat samostatně,nebo jako přílohu k masu .

11.01.2021 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

297 kJ / 70 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Zelí a oloupanou cibuli nakrájejte na nudličky.
  2. Ve větším rendlíku rozehřejte máslo a olej,přisypte cibuli a nechte ji zesklovatět.
  3. Přisypte zelí a duste 10 minut.
  4. Přidejte na kostičky nakrájená jablka a vše dochuťte solí , jablečným octem ,pepřem,cukrem a muškátovým oříškem . Duste 10 minut.
  5. Zeleninu s jablky nechte vychladnout.
  6. Salát podávejte posypaný petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,06 g
  • Sacharidy:

    58,48 g
    • Cukry:

      32,07 g
  • Tuky:

    42,03 g
  • Vláknina:

    16,70 g

Aktivita pro spálení:

158 kcal
19

minut jízdy na kole

15

minut běhu

47

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

jablko

52 kcal / 100g
B0,4 g
S13 g
T0,4 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z jablek a zelí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba