Prostreno.cz

Filety okouna s pastinákovou kaší

Opečené filé okouna , obalené v kukuřičné krupici s kaší z brambor a pastináku.

14.01.2021 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

487 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Listy kapusty,nebo kadeřávku nakrájejte na proužky a nechte je „zavadnout „ v rendlíku na 2 lžících rozehřátého másla . Podle chuti osolte ,jemně opepřete a dochuťte prolisovaným stroužkem česneku.
  2. Brambory oloupejte a uvařte je doměkka.
  3. Oloupaný pastinák oloupejte a uvařte doměkka.
  4. Uvařené brambory a pastinák sceďte,dejte do jednoho hrnce,přidejte máslo,osolte a rozmačkejte. (Můžete přidat trochu vlažného mléka).
  5. Filety okouna osolte a obalte je v kukuřičné krupici.
  6. Filety zvolna opečte v pánvi s rozehřátým olejem z obou stran dozlatova.
  7. Filety podávejte s kaší , zeleninou a plátky citrónu. Před podáváním posypte barevným pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    194,77 g
  • Sacharidy:

    140,07 g
    • Cukry:

      14,45 g
  • Tuky:

    96,92 g
  • Vláknina:

    23,18 g

Aktivita pro spálení:

719 kcal
89

minut jízdy na kole

68

minut běhu

214

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filety okouna s pastinákovou kaší

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba