Prostreno.cz

Hovězí plec se sušenými houbami

V zimě využijte k přípravě masa sušené houby,v létě můžete použít houby čerstvé.

19.01.2021 lentilka
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

850 kJ / 203 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Sušené houby namočte na 30 minut do vlažné vody.
  2. Oloupanou šalotku nakrájejte nadrobno.
  3. Maso nakrájejte na kostky.
  4. V pekáčku rozehřejte olej a máslo,přisypte kostky masa,šalotku a maso opečte ze všech stran.
  5. Přidejte namočené houby (můžete i s vodou ) , ,zalijte vývarem a duste doměkka.
  6. Maso podle chuti osolte , opepřete a zahustěte instantní –nebo domácí jíškou.
  7. Takto připravené maso chutná nejlépe s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    255,34 g
  • Sacharidy:

    141,96 g
    • Cukry:

      15,99 g
  • Tuky:

    181,93 g
  • Vláknina:

    56,00 g

Aktivita pro spálení:

810 kcal
101

minut jízdy na kole

77

minut běhu

241

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plec se sušenými houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba