Prostreno.cz

Dušené telecí maso

Recept na jemné telecí maso dušené s vínem.

06.09.2011 lanvin
1h a 5min

15min příprava

50min vaření

656 kJ / 156 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou šalotku a nakrájený česnek. Zaprašte paprikou.
  2. Maso nakrájejte na kostky, přidejte k šalotce a orestujte. Dále přidejte bobkový list, rajčatový protlak, nasekaný česnek, osolte opepřete.
  3. Zalijte vínem a vodou. Přikryté duste doměkka. Před koncem dušení zaprašte moukou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    262,06 g
  • Sacharidy:

    350,72 g
    • Cukry:

      45,28 g
  • Tuky:

    126,13 g
  • Vláknina:

    103,62 g

Aktivita pro spálení:

870 kcal
108

minut jízdy na kole

82

minut běhu

259

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí roláda s brusinkovou náplní

(16 hlasů)
45min
744 kJ

Marinované telecí kotlety podle Zdeňka Pohlreicha

(27 hlasů)
50min
743 kJ

Pečená telecí játra

(16 hlasů)
55min
567 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušené telecí maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba