Prostreno.cz

Vepřové kotlety dušené v podmáslí

Šťavnaté vepřové kotlety dušené v podmáslí s cibulí a česnekem . Jídlo z jedné pánve vám ušetří špinavé nádobí.
28.01.2021 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

631 kJ / 150 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Podmáslí promíchejte s vývarem metličkou .
  2. Kotlety osolte,opepřete a obalte je v hladké mouce.
  3. Ve větší pánvi,nebo rendlíku vhodném na pečení v troubě rozehřejte olej.
  4. Na rozehřátém oleji kotlety z obou stran opečte.
  5. K masu přisypte na plátky nakrájenou cibuli a česnek .
  6. Maso posypte mletou paprikou, podlijte připraveným podmáslím a přikryté duste doměkka v troubě předehřáté na 190°C .
  7. Maso dopečte odkryté .
  8. Měkké maso posypte nakrájenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    39,79 g
  • Sacharidy:

    250,32 g
    • Cukry:

      22,24 g
  • Tuky:

    67,33 g
  • Vláknina:

    15,06 g

Aktivita pro spálení:

433 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

129

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

paprika sladká mletá

282 kcal / 100g
B14 g
S54 g
T13 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

vepřové kotlety

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T9 g

podmáslí

37 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety dušené v podmáslí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba