Prostreno.cz

Telecí guláš na víně

Chuť jemného telecího masa zvýrazní červené víno a rajčatové pyré.
28.01.2021 lanvin
2h a 30min

30min příprava

2h a 0min vaření

431 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky ,nasypte je do misky s moukou a důkladně je v mouce obalte.
  2. V hrnci na rozehřátý olej nasypte oloupanou nakrájenou cibuli a nechte ji zesklovatět.
  3. K cibuli přisypte maso a míchejte,aby se maso zatáhlo ze všech stran.
  4. Maso posypte paprikou,kořením a na mírném ohni minutu míchejte .
  5. Maso osolte, zalijte vínem , vývarem a duste doměkka.
  6. Když je maso měkké,přidejte k masu nakrájenou papriku,,rajčatové pyré a nastrouhaný chléb. Vařte ještě 10 -15 minut.
  7. Podávejte s rýží ,posypané nakrájenou petrželkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,00 g
  • Sacharidy:

    193,80 g
    • Cukry:

      29,98 g
  • Tuky:

    82,60 g
  • Vláknina:

    20,92 g

Aktivita pro spálení:

374 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

111

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Dýňové rizoto

45min
(1 hlasů)

Dýňová polévka s chilli

40min
(3 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí guláš na víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba