Prostreno.cz

Vepřové kotlety se smetanovou omáčkou

Šťavnaté vepřové kotlety obalené v parmezánu . Chutné jídlo s jemnou smetanovo-sýrovou chutí .

11.02.2021 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

1060 kJ / 253 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190°C .
  2. Kotlety osolte a opepřete.
  3. V misce smíchejte hladkou mouku s parmezánem a maso v této směsi obalte.Mouku k masu lehce přitlačte.
  4. Kotlety krátce opečte z obou stran v pekáčku na oleji s máslem .
  5. Maso podlijte vývarem , přidejte drobně nakrájenou cibuli, tymián a duste v předehřáté troubě doměkka.
  6. Měkké maso vyndejte na talíř.
  7. Do pekáčku přidejte smetanu ve které rozmíchejte půl lžíce hladké mouky a vařte 10 minut.
  8. Nakonec vmíchejte nastrouhaný parmezán.
  9. Maso vložte do omáčky a prohřejte ho.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    239,09 g
  • Sacharidy:

    148,51 g
    • Cukry:

      15,30 g
  • Tuky:

    245,02 g
  • Vláknina:

    8,52 g

Aktivita pro spálení:

994 kcal
124

minut jízdy na kole

94

minut běhu

296

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kotlety se smetanovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba