Prostreno.cz

Salát z bílé ředkve a ředkviček

Lehce pikantní bílá ředkev se do salátu skvěle hodí.Recept je z Japonské kuchyně .

15.02.2021 Mikeš
30min

30min příprava

546 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou ředkev nakrájejte na tenké plátky a nasypte ji do misky.
  2. Přidejte na plátky nakrájené,omyté ředkvičky a na plátky nakrájenou cibulku .
  3. Ingredience na zálivku prošlehejte v misce metličkou .
  4. Ředkev s ředkvičkou pokapejte zálivkou a salát promíchejte . Hned podávejte .

TIP:

Tamari je o něco hustší než shoyu, naopak obsahuje méně soli (11,8 %). Na rozdíl od shoyu neobsahuje lepek. Ačkoli jsou tamari a shoyu obě sójové omáčky, vzniká každá z nich jinak.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    5,43 g
  • Sacharidy:

    28,25 g
    • Cukry:

      11,18 g
  • Tuky:

    45,63 g
  • Vláknina:

    6,00 g

Aktivita pro spálení:

178 kcal
22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

53

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z bílé ředkve a ředkviček

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba