Prostreno.cz

Telecí játra s červenou cibulí

Telecí játra na bílém víně s cibulí a petrželkou .

19.02.2021 sun
40min

15min příprava

25min vaření

858 kJ / 205 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli a játra nakrájejte na plátky .
  2. Játra obalte v hladké mouce a spolu s cibulí je orestujte na olivovém oleji s máslem .
  3. Podlijte bílým vínem a duste,až jsou játra měkká .
  4. Před dokončením vmíchejte k játrům zelenou petrželku –můžete ji nakrájet,nebo přidat celé snítky.
  5. Před servírováním dochuťte solí a pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    153,94 g
  • Sacharidy:

    135,16 g
    • Cukry:

      6,74 g
  • Tuky:

    106,90 g
  • Vláknina:

    7,40 g

Aktivita pro spálení:

556 kcal
69

minut jízdy na kole

52

minut běhu

165

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí játra s červenou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba