Prostreno.cz

Kapr na bílém víně

Celer a římský kmín dodají kaprovi zajímavou chuť, kterou skvěle doplní omáčka s petrželkou a jablkem .

16.03.2021 lentilka
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

1167 kJ / 278 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce smíchejte nastrouhané jablko,majonézu,jogurt ,olivový olej,nasekanou petrželku ,sůl a pepř.
  2. Porce ryby osolte.
  3. Ve velké pánvi rozehřejte máslo a olej,přisypte na plátky nakrájený celer , oloupanou,na plátky nakrájenou cibuli a minutu míchejte.
  4. Na cibuli s celerem položte porce ryby , posypte je kmínem ,podlijte vínem a odkryté duste podle velikostí porcí 25-35 minut. Během dušení ryby otočte.
  5. Ryby podávejte s připravenou omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,08 g
  • Sacharidy:

    28,87 g
    • Cukry:

      12,81 g
  • Tuky:

    228,06 g
  • Vláknina:

    6,90 g

Aktivita pro spálení:

621 kcal
77

minut jízdy na kole

59

minut běhu

185

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cejn (kapr)

127 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T5 g

římský kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T22 g

sekaná

320,24 kcal / 100g
B13,4 g
S8,2 g
T20,7 g

bílý jogurt

61 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapr na bílém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba