Prostreno.cz

Jehněčí kotlety v cibulové omáčce

Jehněčí kotlety jsou ideální pro slavnostní příležitost. Delikátní chuť masa s krémovou,cibulovou omáčkou s černým pivem .

19.03.2021 lanvin
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

404 kJ / 96 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190°C .
  2. Jehněčí kotlety posypte solí, pepřem a česnekovým práškem.
  3. V pekáčku rozehřejte olej a na oleji opečte jehněčí kotlety - 5 minut na každé straně.
  4. Ke kotletám nasypte nakrájenou cibuli ,přilijte vývar,pivo a přikryté kotlety pečte v troubě doměkka.
  5. Měkké maso posypte petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,05 g
  • Sacharidy:

    79,00 g
    • Cukry:

      18,20 g
  • Tuky:

    93,19 g
  • Vláknina:

    8,98 g

Aktivita pro spálení:

197 kcal
24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

58

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kotlety v cibulové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba