Prostreno.cz

Pstruh s rozmarýnem a anglickou slaninou

Bylinky s anglickou slaninou rybu chuťově doladí .

23.03.2021 lentilka
60min

15min příprava

45min vaření

908 kJ / 217 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou šalotku nakrájejte na tenké plátky .
  2. Omyté ryby osolte a do každé vložte 2 plátky slaniny , 2 snítky rozmarýnu a 3 plátky citrónu .
  3. V pánvi vhodné do trouby rozehřejte máslo a olej a ryby opečte z obou stran.
  4. Ryby posypte nakrájenou šalotkou,přidejte 2 lžíce másla , pak dejte ryby do trouby předehřáté na 190°C a pečte podle velikosti ryb 30-40 minut .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    174,80 g
  • Sacharidy:

    112,60 g
    • Cukry:

      35,66 g
  • Tuky:

    230,90 g
  • Vláknina:

    33,30 g

Aktivita pro spálení:

1394 kcal
174

minut jízdy na kole

132

minut běhu

416

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

Pstruh

141 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T6 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s rozmarýnem a anglickou slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba