Prostreno.cz

Ryba s libečkem a petrželkou

Zdravé,rychlé jídlo . Libeček ,petrželka a citronová kůra rybu krásně provoní.

14.04.2021 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

1761 kJ / 420 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost


  • K přípravě
  • 4 porce chlazených rybích filetů á 180- 200 g - treska, platýs, pstruh
  • 1 ks citrón - nakrájený na plátky
  • Na potření
  • 10 lžic oleje
  • 1 snítka čerstvého libečku - přibližně 7 -10 lístků
  • 4 snítky čerstvé,nakrájené petrželky
  • 0.5 lžičky soli
  • 1 lžíce strouhané citronové kůry

Postup přípravy

  1. Libeček a petrželku drobně nakrájejte a smíchejte s olejem ,solí a citronovou kůrou.
  2. Ryby uložte do zapékací misky , potřete je připraveným olejem a k rybám přidejte na plátky nakrájený citron.
  3. Pečte v troubě předehřáté na 180°C 25-30 minut -podle velikosti porcí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    1,95 g
  • Sacharidy:

    16,20 g
    • Cukry:

      3,60 g
  • Tuky:

    151,26 g
  • Vláknina:

    4,70 g

Aktivita pro spálení:

344 kcal
43

minut jízdy na kole

32

minut běhu

102

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Petržel

36 kcal / 100g
B3 g
S6 g
T0,7 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

citronová kůra

47 kcal / 100g
B1 g
S16 g
T0,3 g

libeček

20 kcal / 100g
B3 g
S3 g
T4,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s libečkem a petrželkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba