Prostreno.cz

Králík na bílém víně dušený v troubě

Jemné a zdravé králičí maso je na pečení a dušení vynikající. Geniálně jednoduchá úprava promění jemné králičí maso v opravdovou delikatesu .

15.04.2021 sun
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

389 kJ / 92 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190°C.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky .
  3. Porce králíka osolte,opepřete a maso uložte do vymazaného pekáčku .
  4. Kolem masa nasypte na plátky nakrájenou cibuli ,maso zalijte vínem a pokapejte ho rozpuštěným sádlem.
  5. Pečte v předehřáté roubě doměkka.
  6. Měkké maso posypte nakrájenou petrželkou . Podávejte s bramborami .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,80 g
  • Sacharidy:

    78,00 g
    • Cukry:

      2,28 g
  • Tuky:

    16,64 g
  • Vláknina:

    9,82 g

Aktivita pro spálení:

118 kcal
14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Omeleta s jarní cibulkou

35min
(31 hlasů)

Ovesná kaše s borůvkami a mandlemi

15min
(2 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

30min
(19 hlasů)

Lívance nadýchané

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na bílém víně dušený v troubě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba